Consultanta telefonica

Trimite numarul tau de telefon si te sunam noi.

Program: Luni - Vineri de la 09:00 la 18:00

Multumim!
Te vom contacta in cel mai scurt timp.

Cine este Ponderas?

Ponderas Academic Hospital este singurul Centru de Excelenta in Chirurgie Metabolica si Bariatrica din Europa de Est, avand dubla acreditare internationala: europeana si Americana.

Ponderas Academic Hospital este si singurul spital din Romania care detine cinci acreditari internationale pentru Centrul de Excelenta in Chirurgia Obezitatii, Centrul de Excelenta in Chirurgia Colorectala, Centrul de Excelenta in Chirurgia Herniilor si Centru de Excelenta in Chirurgia Minim Invaziva.

Pacientii spitalului beneficiaza de o gama extinsa de servicii medicale performante in chirurgie generala, ortopedie, neurochirurgie, urologie, ORL, pentru a numi doar o parte dintre specialitatile pe care le ofera acest spital. PONDERAS ACADEMIC HOSPITAL a fost inspirat de modele occidentale, devenind astazi referinta internationala pentru modul de organizare si pentru calitatea tratamentelor moderne oferite pacientilor in Centrele de Excelenta.

Inovo Solutions este partenerul IT care a sustinut Ponderas Academic Hospital incepand cu anul 2014 si i-a fost alaturi cu implicare majora in etapele sale critice de dezvoltare: mutarea in sediul actual (anul 2014) si vanzarea acestuia catre reteaua de sanatate Regina Maria (anul 2015).

Ce produse si servicii ii ofera Inovo Solutions?

  • Platforma Virtual Call-center – Call-Center VoIP cu functiuni complexe, monitorizare in timp real si raportare complexa statistica;
  • Platforma Sim Hosting – Platforma Hosted de expediere Mass-SMS – API, Tranzactionale si Rapoarte Statistice;
  • Platforma Intramail – Platforma Hosted de Email si Colaborare;
  • Servicii de Internet: conexiuni Internet principale si de backup, managementul si comutarea intre acestea, monitorizarea serviciului de Internet;
  • Servicii de Suport & Consultanta IT: support 24/7 pentru gestionarea si rezolvarea oricaror probleme din sfera IT, consultanta IT referitoare la strategia, modernizarea si extinderea spitalului;
  • Servicii de Web hosting and Domain Name System – hostarea si gestionarea site-urilor si domeniilor de internet ale companiei.

Ana Maria Pascu – Business Development Director – Ponderas Academic Hospital

“Colaborarea cu Inovo Solutions a început odată cu proiectul de extindere și modernizare a spitalului. Ceea ce este astăzi Ponderaș este și meritul Ior iar fără ei acest pas nu ar fi fost realizat.”