Consultanta telefonica

Trimite numarul tau de telefon si te sunam noi.

Program: Luni - Vineri de la 09:00 la 18:00

Multumim!
Te vom contacta in cel mai scurt timp.

The largest B2B expo-conference for IT & Digital
Solutions in SEE

Internet & Mobile World builds an important framework in Romanian industry for learning,
networking and new business generation that reunites a B2B audience in an environment designed
for sharing digital, mobile or IT software & infrastructure solutions for their businesses.

Inovatiile de ultima generatie si solutiile digitale ale viitorului si-au dat intalnire la cea de-a sasea editie Internet & Mobile World 2017, cea mai mare expo-conferinta cu solutii digitale si de IT pentru business din sud estul Europei, care s-a desfasurat la Romexpo intre 4-5 octombrie. Evenimentul a reunit peste 140 de speakeri pe cele sase scene ale evenimentului: Main Stage, SMBs & Enterprise Solutions, Developers, Digital & E-Commerce, Marketing & Innovation si Security Stage. Acestora le-au corespuns patru zone expozitionale cu peste 130 de companii care au prezentat 2.300 de solutii IT si digitale.

Anul acesta, am fost Partenerul Tehnic Oficial IMWorld 2017, asigurand solutiile de Internet, WiFi si live streaming pentru IMW TV. In cele doua zile ale evenimentului, am avut ocazia sa stam de vorba cu o multime de pasionati de solutii digitale si de IT si sa le prezentam pachetele recent lansate de servicii special concepute pentru business-uri: Viva Connect, Viva Manager, Viva Voice si Viva Marketer. In cadrul conferintei am demonstrat, inca o data, ca totul e posibil atunci cand ai langa tine profesionisti dedicati.

Colaborarea pentru IMWorld 2017 ne-a incantat, la fel si atmosfera de acolo. Pe langa miile de solutii digitale, cei prezenti au avut ocazia sa intalneasca primul cyborg atestat si recunoscut de autoritatile din Marea Britanie, Neil Harbisson.

Ne-a facut o reala placere sa discutam cu toti cei care ne-au vizitat standul! Usa ramane deschisa pentru discutii si acelora dintre voi care nu ati reusit sa ajungeti la eveniment. Asteptam mesajele voastre pe adresa de mail imw17@vivatelecom.ro sau chiar pe pagina noastra de Facebook, iar in cazul in care doriti sa programati direct o intalnire, puteti suna la numarul de telefon (031) 640 00 00.

Solutiile integrate de IT&C trebuie si pot fi, cu Viva Telecom, la cel mai inalt nivel de performanta!